Hírek

2014.12.12. 18:10

Segíts az angyalnak: több mint félmillió forint gyűlt össze

Dunaújváros - Több mint félmillió forint gyűlt össze csütörtökön este az Art Cafe-ban rendezett jótékonysági esten. Segíthet az angyal!

Szabó Szabolcs

- Évről évre azért dolgozunk, hogy a nehézségek ellenére több és több forint kerüljön abba a bizonyos befőttes üvegbe, amelynek tartalma a következő hetekben a hajléktalanokat segíti majd. Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Kortárs Művészeti Intézet vezetőjének, Deák Nórának és munkatársainak, valamint a Sándor Frigyes Zeneiskola két művészének Beke Beátának és Székely Csabának, akik kiváló muzsikájukkal szórakoztatták az est résztvevőit. Talán a Segíts az angyalnak akció rangját jelzi, hogy a magyar közszolgálati TV is érdeklődött az esemény után, valamint, hogy a két fővédnök Eperjes Károly színművész és Dékány Árpád Sixtus apát mellett itt volt segítő-támogatóként L. Simon László államtitkár is - fogalmazott a jótékonysági akció ötletgazda-főszervezője Bakonyi Ferenc vállalkozó, akit a már említett befőttes üveg pontos tartalmáról is kérdeztünk: - Az adományozóknak nagylelkűségének köszönhetően több 500 ezer forint jött össze, így a Kandó Kálmán téri szálló mellett lesz lehetőségünk támogatni a Papírgyári úton található szállón élő nélkülözőket is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!