Hírek

2017.08.11. 17:05

Lecsófesztivállal ünneplik az államalapítást a Mezőfalviak

MEZŐFALVA Végleges az augusztus 19-ei program kenyérszenteléssel és lecsófesztivállal ünnepelnek a mezőfalviak idén is.

Horváth László

Államalapításunk tiszteletére színes és érdekes programokkal várják az ünneplőket augusztus 19-én, szombaton a mezőfalviak. 16.30-tól a Piac téri kápolnánál az új kenyér megszegésével kezdődik hagyományosan a rendezvények sora.

Kenyérszenteléssel kezdődik az idei augusztális programja Mezőfalván. Kristofory Valter plébános (tavalyi képünkön) Fotó: HL

Az ünnepi pillanatok után a ligetben bohócműsorral kedveskednek a gyerekeknek, majd 18.30-tól Kacor Feri szórakoztatja a nótakedvelőket. A folytatásban Pálosi Gábor botművész különleges és virtuóz produkciója látható. 19.50-től fakír bemutatója, és a lecsófőzőverseny eredményhirdetése következik. 20.15-kor Farkas Erik színművész előadásában a Hon kenyér Ünnep című műsort hallhatja a közönség. 20.45-től hajnal 1-ig utcabál lesz a Turi Zenekarral, ezzel zárul a rendezvény. Természetesen a hagyományos tűzijáték sem marad el, amelyre 22 órakor érdemes figyelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!