Hírek

2014.01.17. 07:51

Kozmetikai cikkeket akart lopni a 60 éves tolvaj

Körözött személyt és bolti tolvajt fogtak el a rendőrök Dunaújvárosban.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei csütörtökön 11 óra 15 perckor Dunaújvárosban, a Dózsa György utcában igazoltattak egy férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt körözi. P. Á. Gábor 19 éves dunaújvárosi lakost az egyenruhások elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra csütörtökön 14 óra 20 perckor érkezett bejelentés, mely szerint Dunaújvárosban, az Aranyvölgyi úton lévő nagyáruházban lopás történt. A helyszínre érkező járőrök elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították a 60 éves kecskeméti férfit, aki kozmetikai cikket akart fizetés nélkül az áruházból kivinni. A tolvaj ellen szabálysértési eljárást indult, mely során a nyomozók meghallgatták, majd szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!