Hírek

2014.05.21. 19:35

Félezer óvodás vidám sportdélelőttje a mozi előtt

Remekül debütált az a több mint ötszáz helyi óvodást megmozgató tömegsport rendezvény szerda délelőtt a Dózsa mozi előtti téren, amelyből hagyományt teremtenének a szervezők.

Szabó Szabolcs

Bemelegítés Ferling Bernadettel és Gáspár Gabriellával

Azt mindig is tudtuk, hogy Ferling Bernadett klasszis kézilabdázó, de hogy egy rövidke mondatára félezer óvodás kezdjen el rögvest tornázni, az még számunkra is meglepő volt. Természetesen ehhez kellett azok a lelkes óvodapedagógusok, akik maguk is a picikkel együtt tornáztak.

- Számunkra is meglepő volt, hogy már elsőre ilyen nagy érdeklődés volt a kezdeményezés iránt, hiszen annyi jelentkezést regisztráltak a kollégáink, hogy már a pótprogramot szervezzük, amelyre várhatóan szeptember elején lesz majd. Ez egy klasszikus tömegsport rendezvény, amelynek célja, hogy a mozgás örömével megajándékozza a kicsiket. Játékos formában azonban megismerkedhetnek egy-egy, Dunaújvárosban népszerű sportág alapjaival is. Szerdán ez a sportág a kézilabda volt, de azt szeretnénk, ha szépen fokozatosan mindegyik sportág képviselői bemutatkoznának a fiataloknak. Azt látjuk, hogy az egyesületek részéről is van igény egy ilyen tömegsport jellegű közös akcióra fogalmazott lapunknak Sztankovics László önkormányzati képviselő, a program egyik szervezője. A számos izgalmas játékot kínáló állomásokon a felnőtt női kézilabda csapat tagjai segítették a gyerekeket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!