Hírek

2013.03.20. 16:19

Csak a banknak jó

Székesfehérvár - Simon László volt megyei képviselő (szélmalom?) harcot folytat a mozgáskorlátozottak gépkocsi-támogatásának szabályai ellen. Most nyílt leveléből idézünk: „ A gondom az, hogy a kedvezményesnek szánt gépkocsi vásárlási lehetőségre a gyakorlatban olyan terhek (kötelező banki hitel konstrukció, kötelező Casco) rakódtak rá, amelyek indokolatlanok, nem szolgálják sem a megsegíteni szándékozottak, sem az állam érdekeit, és számomra például (de tudomásom szerint sokan mások számára is) vállalhatatlanok.

Tribolt Lajos

Új fejlemény, hogy a kijelölt bank levéllel keresett fel, hogy (időközben visszaadott) jogosultságomat frissítsem fel, ne higgyek a konstrukció hibáiról szóló szóbeszédeknek, vegyem igénybe a 300 ezerről 600 ezer forintra emelt támogatást.

Én ezt az igyekezetet nem tudom másképp értelmezni, mint úgy hogy a bank   a jelek szerint   fut a lehetséges ügyfelek után, akik közül vélhetően sokan mások is köszönték, de nem kértek a lehetőségből

Szintén új fejlemény, hogy egy cikkből  nem csak azt tudtam meg, forintra is kiszámolva, hogy az elvileg 1 640 000 forintos autóból hogyan lesz a kötelező elemekkel 2 669 000 forintos, és hogy ezzel ki jár jól, hanem azt is, hogy a MEOSZ ez ügyben már 2011. végén megkereste a minisztériumot. Az egyesület honlapján nem találtam jelét, hogy hivatalos választ kaptak volna.

Személyesen már nem vagyok érintett, de a rosszul megalkotott, majd csökönyösen fenntartott, a mozgáskorlátozottakat a jelek szerint életképtelen módon támogatni igyekvő konstrukció, a hivatal érzéketlensége felháborít.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!