Hírek

2017.04.03. 22:05

A szakképzési centrum főigazgatója fogadta a döntőbe jutott diákokat

Dunaújváros - Hétfő délelőtt sajtónyilvános eseményen találkozott Csapó Gábor főigazgató a SZKT és az OSZTV döntőjébe bejutott diákokkal.

Balla Tibor

Kicsinek bizonyult a fogadásukra kijelölt iroda annak ellenére, hogy még nem is volt teljes a létszám, mivel két hegesztő éppen vizsgázott.

A legjobbak csoportja. A képről hiányzik Dani Gergő, Deák Arnold és Váry Viktória Fotó: Zsedrovits Enikő

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum főigazgatója, Csapó Gábor köszöntőjében elmondta, nagyon büszke arra, hogy ennyien bejutottak a Szakma Kiváló Tanulója és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjébe. Mint mondta, számukra ezen versenyek megnyerése számít a szakma Oscar-díjának. Az esélyesek: Menyhárt Attila Márk (Hild), Váry Viktória (Lorántffy), Hatala Judit Tünde (Lorántffy), Kiss Dominika (Lorántffy), Czövek Tünde (Lorántffy), Bálint Brigitta (Kereskedelmi), Végh Attila (Dunaferr), Dani Gergő (Dunaferr), Deák Arnold (Dunaferr), Bordács Martin (Dunaferr), Szűcs Krisztián (Dunaferr) valamint Tompai Mátyás (Dunaferr).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!