Hírek

2016.12.21. 19:15

Meglepetések a fa alatt

Dunaújváros - Karácsonyi műsorral és sok szép ajándékkal ünnepeltek tegnap a Vasvári Pál Általános Iskola tanárai, nebulói.

Kovács Anita

Ünnepi hangulatot csempésztek az iskola falai közé - egész pontosan a tornaterembe tegnap a vasvárisok. Az egész iskola összegyűlt, hogy együtt nézhessék meg a 4.c és 8.c osztályosok karácsonyi műsorát, akiket Kovács Piroska, Méhes Dóra és Bárándi Edit tanárnők készítettek fel. Az előadás az énekkar csodaszép ünnepi dalaival egészült ki, ami végképp ünnepi lázba hozta a kicsiket.

Minden osztály egy-egy dísszel ékesítette az intézmény fáját. Alá pedig nagyon szép ajándékok kerültek, amelyek közül a legnagyobb népszerűségnek a pingpongasztalok örvendhettek. Fotó: Ady Géza

Hát, még ami ezután következett! Kovács Erzsébet igazgató asszony köszöntötte a gyerekeket, majd megkérte az osztályok képviselőit, hogy egy-egy dísszel szépítsék az iskola karácsonyfáját. Meglepetésként az 1.c osztályosok egy 543 gyűrűből álló füzért is elhelyeztek a fán. Hogy miért pont ennyi láncszem? Mert pontosan ennyien járnak a Vasváriba!

Ezek után már csak az ajándékok átadásán volt a sor: az iskola a Magyar Diáksport Szövetség jóvoltából öt darab pingpongasztallal gazdagodott, a ceremónián Furka Attila, a Fejér Megyei Asztalitenisz Szövetség elnöke, és a DASE elnöke, dr. Hanák Tamás volt jelen. A megyei elnök néhány mondattal kísérte az átadást: - A megyében a Vasvári iskola a harmadik, amelyik ilyen ajándékban részesül. Jó látni, hogy mennyire örülnek a gyerekek, és biztosan nagy hasznát veszik majd az asztaloknak.

Furka Attila, a Fejér Megyei Asztalitenisz Szövetség elnöke két tanulóval, Soós Rolanddal (balról) és Fülöp Dániellel hamarjában is ki próbálta az öt, ajándékba kapott asztal egyikét Fotó: Ady Géza

Az ajándékok sora ezzel nem ért véget, ugyanis egy ergométeres készülék is odakerült a fa alá, amin a kajak-kenuban jeleskedők tudnak majd remekül erősíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!