Hírek

2015.01.23. 18:42

Receptekért egy hétvége

Székesfehérvár – A PLT legújabb kötetéhez, a Tájételek könyvéhez másfél száznál több olvasónk küldött receptet. Közöttük most is két welness hétvégére szóló utalványt sorsoltunk. A szerencse egy vas és egy Fejér megyei hölgynek kedvezett.

A székesfehérvári Várnagy-Böde Valéria munka után, már estébe hajló időben érkezett a szerkesztőségbe. Az informatikus-mérnök végzettségű, csinos fiatalasszony Budapestre jár minden nap. Nem tanult szakmájában, hanem a kereskedelemben dolgozik – mesélte, de a tudását azért ott is kamatoztathatja.

Várnagy-Böde Valériának Zajácz D. Zoltán digitális főszerkesztő-lapmenedzser adta át az utalványt a szerkesztőségben. Fotó: Koppán Viktor

Valéria, aki már több eddig megjelent könyvünkhöz küldött be ételleírásokat (legutóbb a Gombás ételek könyvében szerepelt egy, a család és a barátok körében nagy sikert aratott recepttel), a munka miatt hétköznap ritkábban, inkább hét végén főz – gyakran ötéves kisfiával együtt.

– Már gyerekkorban el kell kezdeni az ízlést formálni – vallja az édesanya. – Főzés közben játékosan tudom rávezetni a kisfiamat arra, hogyan lehet gyorsan, egészséges és finom ételeket készíteni. Legutóbb áfonyás sajttortát csináltunk, finom lett, azóta már nutellás változatban is kipróbáltuk.

Az is kiderült, hogy a család legifjabb tagja kedveli a mi Breki magazinunkat, édesanyja elő is fizetett a szerinte is hasznos, minden alkalommal az elejétől a végéig megoldott foglalkoztatóra.

A recepttel nyert utalvány épp jókor jött: Valéria és férje márciusban ünneplik megismerkedésük 15. évfordulóját – a wellness pihenés a legjobb ajándék lesz erre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!