Hírek

2014.07.04. 16:48

Több kilométernyi sávon ég a vasúti töltés

Kunszentmiklós és Szabadszállás közötti vasútvonal több helyszínen, körülbelül hét-nyolc kilométer hosszúságban lángra kapott.

Az esethez elsőként a kunszentmiklósi önkormányzati és önkéntes, valamint a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók vonultak. A száraz aljnövényzetben és különböző növényi kultúrákban rendkívül gyorsan terjedtek a lángok. Ebből adódóan a riasztási fokozatot rövid időn belül a legmagasabb, úgynevezett ötös kiemelt szintre emelte a dunaújvárosi szolgálatparancsnok. Ennek megfelelően további tűzoltóautók érkeztek Budapestről, Dabasról, Ráckevéről, Érdről és Monorról. Jelenleg hat különálló helyszínen, szabad területen van tűz, a folyamatos felderítés és az oltási munkálatok jelenleg is tartanak. A beavatkozás során egy kunszentmiklósi önkormányzati tűzoltó rosszul érezte magát, a mentőszolgálat könnyű füstmérgezés gyanújával további kivizsgálásra kórházba szállította. Lakott területet nem veszélyeztetnek lángok, a felszámolásban a kunszentmiklósiak mellett a szalkszentmártoni önkéntesek is részt vesznek.

Címkék#oltás#tűz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!