Hírek

2014.07.01. 14:45

Baracsi kettős emberölés: kezdődik a gyilkos pere

Baracs - Tavaly ősszel derült fény arra, hogy egy középkorú férfi megölte élettársát és annak nevelt fiát, majd öngyilkosságot kísérelt meg. Pere most kezdődik.

Pekarek János

Ebben a házban éltek az áldozatok (Fotó: Ónodi Zoltán)

Kettős emberölés miatt nyomoz a rendőrség Baracson, írtuk a 2013. október 14-i riportunkban.

Mint azóta már részleteiben is ismertté vált: egy férfi öngyilkosságot kísérelt meg Baracson, a Móricz Zsigmond utcában, értesítették a szomszédok a mentőket. A negyvenegy éves férfi megvágta magát és kinyitotta gázcsapot. Ezért a tűzoltóknak is be kellett avatkozniuk a mentésbe, hogy megelőzzék a gázrobbanást.

Az esetről értesítették a rendőrséget is.

Nem sokkal később egy nő és felnőtt fia holttestét találták meg Mélykút határában, a szántásban. Kiderült: a nő az öngyilkosságot megkísérelt férfi élettársa, a fiatalember pedig a nevelt fia volt. A rendőrség megállapította, hogy mindkét halottat meggyilkolták, ezért emberölés ügyében indult nyomozás.

Sz. Gyula, az élettárs, a kórházban, kihallgatása alatt beismerte, hogy mindkét embert: negyvenhét éves élettársát, B. Tündét és annak huszonegy esztendős fiát, H. Ádámot (labdarúgó kapust, aki játszott a városi együttesben is) ő ölte meg. Ezért őrizetbe vették, és miután sérülései nem bizonyultak súlyosnak, átszállították a megyei főkapitányság fogdájába.

Sz. Gyulát információink szerint szerda délelőtt állítják bíróság elé Székesfehérváron, a Fejér Megyei Törvényszéken. Most kezdődő perében dr. Mórocz Emil büntető tanácsa ítélkezik.

A tárgyalásokról és a megszülető ítéletről természetesen folyamatosan beszámolunk majd helyszíni bírósági tudósításainkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!