Hírek

2013.07.05. 07:36

Két nő és egy férfi bolti tolvajt fogtak el más-más helyszíneken

Fejér megye - Három város áruházaiban is bolti lopás miatt kellett intézkedniük a rendőröknek csütörtökön.

feol-duol

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra  július 4-én reggel  érkezett  bejelentés, mely szerint Székesfehérváron a Palotai úton lévő élelmiszer áruházban lopás történt. A helyszínre küldött járőrök  elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra állították elő T. Ildikó 22   éves  seregélyesi lakost. A nőt  a nyomozók  lopás vétség elkövetése gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki,  majd szabadon bocsátották.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányságra is július 4-én, délután 16 óra körül érkezett  bejelentés, mely szerint Sárbogárd egyik élelmiszer áruházában lopás történt. A helyszínre küldött járőrök  elfogták és a rendőrkapitányságra előállították H. Józsefné  49 éves  helyi lakost. A nőt a nyomozók meghallgatták, és ellene szabálysértési eljárást indítottak.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra  ugyancsak július 4-én,  kora este érkezett  bejelentés, hogy Dunaújváros  egyik élelmiszer áruházában lopás történt. A helyszínre küldött járőrök  elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra állították elő K. Róbert  30 éves helyi lakost. A  férfit a nyomozók meghallgatták és ellene szabálysértési eljárást indítottak - számolt be az esetekről a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!