Hírek

2013.05.22. 16:00

Játékos és családias - Az óvoda mesekönyvkészletét szeretnék gyarapítani

Nagyvenyim - A venyimi Nefelejcs Óvoda tavalyi családi napja annyira jól sikerült, hogy idén is megrendezték a jótékonysági estet. Ezúttal sem csalódtak a résztvevők...

Körmendi Erzsébet

A nagyvenyimi óvodásoknak duplán is öröm a Nefelejcs családi napja. Elsősorban azért, mert olyan intézményi program, amelynek a szüleikkel, testvéreikkel együtt lehetnek részesei. Másfelől a rendezvény jótékonysági, amelynek a hasznát szintén ők élvezhetik később.

- Tavaly honosítottuk meg ezt a közösségi programot, amikor paprikás krumplival, játékokkal és kulturális programmal kedveskedünk a családoknak. Idén tehát már hagyománynak tekinthetjük a múlt péntek délutáni bulit - hangsúlyozza Benedekné Sajti Julianna óvodavezető.

Fotók: Nefelejcs Óvoda

Az első alkalommal trambulinra gyűjtöttek a gyerekeknek, és olyan kedvesek voltak a szülők, hogy még gyermeknapra is jutott a bevételből. Ezúttal az óvoda mesekönyvkészletét szeretnék megújítani, valamint venni egy rugós játékot az udvarra, mert volt egy, ami teljesen elhasználódott, leszerelték, viszont nagyon hiányzik a gyerekeknek.

Az édesanyáknak, édesapáknak, támogatóknak köszönhetően sikerül megvalósítani az említett célokat, és ami  nagyon fontos: gyerekek és felnőttek egyaránt remekül érezték magukat a családi napon. A szülők ismerkedtek egymással, a gyerekek pedig játszottak és igyekeztek játékba vinni az aput, az anyut és a testvért is. A kiváló paprikás krumpli mellé zenés program is dukált. Kanyar Ágnes, Kanyar Katalin, Klép Tamás zenei blokkal szórakoztatták az egybegyűlteket. A dunaújvárosi Kleopátra hastáncosai elbűvölő produkciót mutattak be. Az óvónők sanzonokat énekeltek,  a Nefelejcs egykori óvodása, Szabó Attila pedig szintetizátoros zenével emelte a hangulatot, és csalogatott táncba mindenkit a családi napon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!