Hírek

2013.02.02. 08:20

Nem fizette a tartásdíjat egy körözött férfi

Fejér megye - Két településen fogtak el körözött személyeket pénteken.

feol-duol

Zámolyon, a Vasvári Pál utcában igazoltatott egy sárbogárdi lakost a helyi körzeti megbízott február 1-jén. A férfi ellenőrzése során megállapította a rendőr, hogy a Fejér Megyei Bíróság Bv. Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki ellene, mivel nem kezdte meg jogerős szabadságvesztésének letöltését. A körözött személyt ezért a rendőr előállította a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahonnan tovább szállították a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe.

Martonvásáron, a Budai úton intézkedtek a járőrök egy 48 éves budapesti férfivel szemben szintén február 1-jén a délutáni órákban. Az ellenőrzés megállapították az egyenruhások, hogy a férfi ellen a XX. és a XXI. Kerületi Bíróság tartás elmulasztása miatt adott ki elfogató parancsot. A rendőrök a körözöttet elfogták, majd bűnügyi őrizetbe vették további intézkedésig - tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!