Hírek

2012.02.13. 03:27

Alexandra görcsben - Szotákék hazatértek, várakoznak

Dunaújváros - Szoták Gyula és felesége gyermekük nevében köszönik az adományozóknak, hogy lehetővé tették esseni tartózkodásukat. Újra szükségük lesz a segítségre...

Pekarek János

Alexandra nagyon jól van, írta az apa eddigi utolsó esseni e-mailjében - és szombaton délelőtt meggyőződhettünk arról, hogy a jól milyen viszonylagos fogalom.

Jól van: amennyiben éppen nem sírt, de a hazautat és a péntekről szombatra virradó éjjelt görcsök közepette töltötte.

Már biztos, hogy édesapja lesz a májátültetéshez szervdarabot adományozó donor - de, hogy mikor, azt majd a kislány májának állapota határozza meg. Amíg (viszonylag) működik, addig igyekeznek halasztani az operációt.

A szülők nagyon köszönik az adományozóknak a pénzt, amivel Németországban létezhettek. (Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár: az OEP adta a repülőjegyeket, a gyerek teljes ellátását, s fizette a szülők klinikai tartózkodását. Napidíjat nem.) Érdekes volt, mondta az anya, hogy román, török, orosz betegek szülei mindent megkaptak, ők nem...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!