Hírek

2010.12.08. 03:24

Év végi kínálat fiataloknak és időseknek - Küzdősport és élőzene

Dunaújváros - Sajtótájékoztatón ismertették tegnap a Club Novában az idei évre tervezett, a város által támogatott vagy szervezett sport- és zenei eseményeket.

Gallai Péter

- Immár ötödik alkalommal rendezik meg Dunaújvárosban e népszerű sportág versenyét, amelynek sikerült megteremteni a hagyományait. Eddig rendre telt ház előtt zajlottak a csaták, nem túlzás előre borítékolni, ezúttal is így lesz a Dunaújváros Sportcsarnokban. Városmarketing szempontból is komoly jelentőséggel bír a gála, az előző viadal felvételeit százötvenkét országban mutatták be. A fellépők között a legnagyobb név Karacs Attila lesz, de dunaújvárosiként ne feledkezzünk meg a fiatal, ám már így is nagy eredményeket elért Muskotály Bálintról sem, aki szintén ringbe lép. Bálint egyébként a közelmúltban Thaiföldön, a világbajnokságon szerepelt a magyar válogatt tagjaként, s egyedüliként szerzett harmadik helyet - mondta el Gál Roland.

 

Majd egy másik műfajra tértek át a jelenlévők, szintén december 18-án rendezik meg a Club Novában a Pop-Rock Karácsony 2010 nevű mini zenei fesztivált. Mint elhangzott: a takarékosság ellenére próbálták úgy alakítani a kínálatot, hogy decemberre még jusson egy nagyobb esemény. Udvari Péter, az est házigazdája, és Mészáros János, a szórakozóhely képviselője ismertette a fellépők listáját. A helyi tehetséges bandák mellett komoly nevek is érkeznek az este hattól reggel hatig tartó koncertkavalkádra. A legnagyobb név a Zorall együttes lesz, de rajtuk kívül élőben fellép többek között a Partyzn, a Jackpot, a Srems, az Irieddim, az Apollogika, a Revolver és a Boogie Men is.

Megtudhattuk azt is: az évzáró jégdiszkó december 27-én, hétfőn lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!