Hírek

2009.10.10. 02:26

Partner kerestetik

Dunaújváros - Már körvonalazódik az ifjúsági hétvége programja. A novemberi kavalkádra még várják a támogatókat és segítő szervezeteket.

Szabó Szabolcs

Az ígértekkel összhangban idén is folytatódik a tavaly már erős szimpátiával fogadott Ifjúsági Hétvége. A Dunaújváros Ifjúságáért Közalapítvány és a Polgármesteri Hivatal Ifjúsági és Sportirodája november 18. és 22. között várja majd a város és a környék ifjúságát és természetesen a további érdeklődőket a számos szórakozási lehetőséget egybegyűjtő rendezvényfolyamra. Szemenyei István, a már említett sportiroda vezetője lapunk kérésére elmondta: - A novemberi hétvégén számos szubkultúrát kívánunk bemutatni és megszólítani. Ennek jegyében változatos összeállítással készülünk. A szórakozás és a kikapcsolódás mellett természetesen kulturális programok is várják majd a fiatalokat. Rendhagyó irodalomóra és táncház is szerepel a programban, a könnyű zenei sztárvendég idén a hazai reggea/ragga-front egyik élharcosa Copy Con lesz. A sportos szabaidős tevékenységek sorában kiemelkedő szerepet kap a már nagy sikerrel debütált éjszakai focitorna és egy rendhagyó fekvenyomó verseny is. A rendezvény sikere érdekében továbbra is várjuk intézmények, közösségszervezők, egyéb ifjúsági szolgáltatók jelentkezését - fogalmazott Szemenyei. Természetesen az üzleti szférából érkező támogatókat is szívesen várnak a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!