Hírek

2008.11.29. 03:27

Ügyészségi levél ment a hivatalnak

<b>Dunaújváros</b> - Vizsgálja az ügyészség, hogy milyen körülmények között vásárolták meg a városi tévé berendezéseit. A hivatal is tájékoztatást kapott az ügyben.

Szigeti Sándor

A városi ügyészség november 20-án rendelt el nyomozást Hum János, az önkormányzat közbeszerzési Tanácsadó Testület külső szakértői tagjának bejelentése alapján jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt - áll abban a tájékoztatóban, amelyet dr. Hesz Katalin városi vezető ügyész küldött el az önkormányzat Szervezési és Jogi Irodájának november 24-én. Az egyoldalas anyagban olvasható, hogy azért került sor a nyomozás elrendelésére, mert a DVG Zrt. huszonötmillió forintért vásárolta meg a Neosprint Kft-től azokat a televíziós eszközöket és berendezéseket, amelyeket korábban, 2005. végén 2,5-3 millió forint értékben vett meg a Duna-Hír Kft. a felszámolási eljárásban. A bejelentés szerint az eszközöket a DVG Zrt. igazgatósága közgyűlési felhatalmazás és a kötelező három árajánlat bekérése nélkül szerezte be - olvasható az anyagban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!