Hírek

2006.11.30. 03:26

Mikulás-futás: a kultúrháznál találkoznak

Előszállás (ke) - Mikulás-futásra várja az előszállási kulturális bizottság nemcsak a falubeli, hanem a környékbeli érdeklődőket is december 3-án délelőtt. Gyülekező fél tízkor lesz a kultúrháznál.

Körmendi Erzsébet

Előszállás, Nagykarácsony és Daruszentmiklós térségi együttműködésének erősítését, a településeken élők barátságának az elősegítését is zászlajára tűzte az előszállási önkormányzat kulturális bizottsága. Ennek egyik első lépéseként Mikulás-futást szerveznek Előszállásról Nagykarácsonyba vasárnap. A kocogós túra a Nagykarácsonyi út végétől indul fél tizenegykor, előtte a művelődési házban látják vendégül a résztvevőket. Köszöntőt mond a Mikulás-futásairól híres Kovács István. A résztvevőket a nagykarácsonyi általános iskola diákjai várják majd a hídnál és csatlakoznak hozzájuk, az óvodások pedig meleg teával kedveskednek majd a célba érkező, megfáradt sportembereknek. A programról érdemes tudni, hogy Nagykarácsonyban a magyar Mikulás fogadja a futókat, a Szeretet Postán pedig különleges bélyegzővel ellátott ajándék képeslapot kapnak a résztvevők. Az erősebbek visszafelé is futva tehetik majd meg a távot a polgárőrség kíséretével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!