Hétvége

2011.08.19. 10:42

Punk-rockerek - ma este irány a Kaptár!

Dunaújváros - Punk Rock Forradalom címmel várják az igazán kemény zenék kedvelőit a Kaptár Music Pubban augusztus 19-én, a mai napon.

Boda Bence

A hétvégeindító bulira remek együtteseket sikerült leigazolni. Kezdésként a Székesfehérvárról érkező Térkövön Sült Lángos lép majd színpadra este nyolc órától. Őket a helyi erőkből szerveződő Self Made punk-rock alakulata követi kilenctől. Este tíz órától aztán a fővárosból érkező Káderek elnevezésű zenekar uralja majd a színpadot. Fél tizenkettőkor pedig a szintén újvárosi egyesülés, a Lo-Fi Stereo veszi a kezébe a szórakoztatás gyeplőjét. A koncertek után még egy könnyed, hajnalig tartó zenés-táncos rockdiszkó is várja a bulizni vágyó fiatalokat és idősebbeket egyaránt. A belépés mindenkinek egész éjszaka ingyenes. Így hát, punkot és rockot szerető dunaújvárosi és környékbeli publikum, figyelem: ma este irány a Kaptár!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!