Világkupa

2024.04.07. 20:23

A DKSE tornászai a zárónapon érem nélkül maradtak, de a látottak bizakodásra adnak okot

Vasárnap véget ért a tornászok eszéki challenge világkupája. A zárónapon a DKSE több sportolója is érdekelt volt a döntőben, végül nem sikerült dobogóra állniuk.

Gallai Péter

Makai Lilla volt az egyik DKSE induló a világkupán

Fotó: Laczkó Izabella

A Dunaújvárosi KSE versenyzői közül Mayer Gréta talajon a negyedik legjobb pontszámot érdemelte ki, míg Makai Lilla gerendán és talajon is versenyzett. Előbbin  az 5., utóbbin pedig a 7. helyet szerezte meg. Gerendán a klub új igazolása, Kutasi Hanna is bemutathatta gyakorlatát a legjobbak között, végül a nyolcadik helyen fejezte be az eszéki VK-t.

Trenka János edzőt a szövetség tájékoztatója idézte: - Mayer Gréta egy leépített talajgyakorlattal biztosan hozta azt, amit jelen állapotában tudott, ő tegnap kisebb egészségügyi kihívásokkal nézett szembe. Makai Lilla gerendán javult, a gimnasztikái nem voltak meg tisztán. Kutasi Hanna megcsinálta a gyakorlatát, de nem sikerült a legtökéletesebbre. Az eszéki vk-n látottak bizakodással töltenek el az Eb előtt.

Szombaton Mayer Gréta ugráson másodikként végzett, felemáskorláton pedig Makai Lilla a dobogóról éppen lemaradva, negyedik lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában