Győzelem

2024.01.16. 09:00

Igazi csapatmunka volt, a padról is jól szálltak be

Gallai Péter

Krupják-Molnár Beatrix nyolc góljával már összesítésben negyvennél jár a szezonban. Ezzel holtversenyben elsőnek jött fel a házi rangsorban

Fotó: Laczkó Izabella

Mint ismert, szombaton sorozatban harmadik győzelmét aratta a DKKA, ezúttal a bajnokságban a Kisvárda ellen hazai pályán. A 31–28-as sikert követően a Kohász holtversenyben az 5-7. helyre jött fel, csak rosszabb gólkülönbsége miatt szorul utóbbi helyre.

A találkozó legeredményesebbje Krupják-Molnár Beatrix volt, aki a meccs előtt éppen arról beszélt lapunknak, jó és gólerős formáját annak köszönheti, hogy élvezi a bizalmat és megkapja a perceket balszélen, azon a poszton, amit nagyon kedvel. Ezúttal nyolc találattal zárta a hatvan percet.

Ezzel már negyvennél jár a szezonban, amivel a házi góllövőlistán beérte az eddig élen álló lengyel Trawczynskát úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszott nála. 

– Nagyon boldogok vagyunk a siker miatt, ez egy igazi csapatmunka volt. 

Amihez mindenki hozzátette a részét, a padról is nagyon jól szálltak be a játékosok. Persze, van még min javítanunk, a kapott gól kicsit sok, de most ez nem számít, mert a két pont a miénk lett, aminek nagyon örülünk.

Remélem minél több pontot tudunk még gyűjtögetni, mert ezek a győzelmek akkor értékelődnek fel igazán – mondta a mérkőzés után Krupják-Molnár Beatrix.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában