Évzárás

2023.11.25. 07:00

A vármegyei focibajnokságok utolsó őszi fordulója

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokságokban az utolsó őszi fordulót rendezik ezen a hétvégén. Mindkét napon 13 órakor kezdődnek az összecsapások.

Gróf András

Fotó: Horváth László

Az első osztály 15. fordulójában szombaton a következő három találkozót rendezik: Sárosd – Mór, Mány-Bicske II – Sárbogárd, Tordas – Enying. Vasárnap a KK Grain Kft.-Mezőfalva csapata a Martonvásár otthonába látogat. Papíron a hazaiak tűnnek esélytelenebbnek, de a Horváth Ottó Sportközpontban senki sem mehet biztosra. A játéknap további párosítása: Lajoskomárom – Bodajk, MÁV Előre Főnix – Maroshegy, Ercsi Kinizsi - Csór Truck-Trailer. Ezúttal a Tóvill-Kápolnásnyék együttese lesz szabadnapos.

A másodosztály déli csoportjának 13. fordulójában csak a Besnyő – Polgárdi összecsapást rendezik szombaton. A tabella második helyén álló, de nem éppen csúcsformában lévő Baracs a Beloiannisz együttesét fogadja. A szezonzáró szoros küzdelmet hozhat. Az Adony gárdája a múlt heti nagyarányú győzelmének köszönhetően már őszi bajnokként utazhat az Aba Sárvíz otthonába. A listavezető minden bizonnyal szeretné megőrizni a veretlenségét. A Nagykarácsonynak még idegenben sem jelenthet megoldhatatlan feladatot az utóbbi hetekben gyengélkedő Káloz legyőzése. A kiesés elől menekülő Előszállás a Sárosd második számú csapatának vendégeként zárja a szezont. A forduló hatodik párharca a Seregélyes – Sárszentmihály-Masterplast találkozó lesz. Ezúttal a Nagyvenyim együttese a szabadnapos.

A harmadosztály déli csoportjának 13. fordulójában szombaton csupán a Rácalmás – Szabadegyháza összecsapást rendezik. A vasárnapi program: Kőszárhegy – Vajta, Kulcs – Alap, Dég – Kisláng, Cece – LMSK, Tác-Csősz – Lajoskomárom II, Nagylók – Sárszentágota.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában