Még minden nyitott

2023.10.19. 15:24

Érden dől el a Worm továbbjutása a Magyar Kupában

Szabó Szabolcs

Fotó: LI

Szerdán este a jégkorong Magyar Kupa második körében a dunaújvárosi Worm Angels a Budapest Jégkorong Akadémia vendége volt a fővárosi Tüskesátorban.

BJA – Worm Angels 3-3 (1-0, 1-1, 1-2)

Worm: Pinczés – Bontovics, Hüffner (1), Rafaj (1), Borbás, Hamvai 1 – Bogó, Tolokonnikov (1), Szepessy M. (1), Tamás, Horváth 2 – Vojnits, Szakács, Balázs, Szentandrássy, Somhegyi – Ábrahám, Szepessy B. Vezetőedző: Láng Zoltán.

A hétvégi, jászberényi vereség után jóval bővebb kerettel várta a szerdai kupa fordulót a Worm Angels. A szezonban először húzott szerelést például Rafaj, a kapuba pedig visszatért Pinczés. Abonyi révén a BJA szerzett vezetést az első harmad felénél, Horváth Dávid a 31.percben egyenlített, majd Kárpáti góljával ismét vezetett a házigazda. A záró húsz perc eleje gólváltással telt. Hamvai 2-2-re módosította az eredményt, majd Horváth Dávid második találatával már a Worm vezetett (2-3). Zsitva az 52. percben 3-3 módosította az állást, amely záró sípszóig sem változott. A felek a második csatában döntenek a továbbjutás kérdéséről, október 25-én.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában