Javában készül a szezonra az Andersen Liga ezüstérmese

2023.09.14. 14:05

Németh Péter is marad a Worm kötelékében

Sorra jelenti be friss igazolásait, illetve a szezonban is Worm Angels kötelékében játszó hokisait a csapat vezetése. Németh Péter és Kiss Ákos továbbra is az Andersen Liga ezüstérmesésénél terelgeti majd a pakkot.

Szabó Szabolcs

Németh Péter

Fotó: LI

A Worm Angels csütörtökön kora délután jelentette be, hogy a 2023/2024-es szezonban is számíthat majd Németh Péter játékára. Németh 2022. szeptemberében 16 profi idény után vontult vissza az Acélbikáktól, ahol hét idényen keresztül játszott. A tavalyi Andersen Liga ezüstérmes Kukacosoknál Németh legutóbb 29 (18+11) kanadai ponttal zárt. Némethez hasonlóan Kiss Ákosra, Hüffner Adriánra, Hamvai Szilárda, Hruby Gellértre is számíthat majd a továbbiakban Láng Zoltán vezetőedző. A klub a napokban közölte, hogy csatlakozott kerethez Horváth Dávid is, aki az Andersen-címvédő MAC Ikonoktól érkezik. Horváthot 2021-ben és 2022-ben is az OB II-es bajnokság legértékesebb játékosának választották.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában