Felújítás

2023.07.31. 21:05

Karbantartás a DLSZ Arénában

Elkezdődött a DLSZ Aréna karbantartása, felújítása a 2023/2024-es szezonra, ugyanis a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség számára kiemelten fontos, hogy ezeket a munkálatokat elvégezzék, elvégeztessék az arra szakosodott céggel – tájékoztatott a szövetség közösségi oldala.

Gallai Péter

Forrás: DLSZ

Mint írják, a műfüves létesítmény karbantartása kiemelt feladat, idén ismét szükségessé vált a pálya rendezése a folyamatos terhelések miatt. A munkálatokat a múlt héten el is végezték, a pályakarbantartók a műfű tisztításával kezdtek, majd a felgereblyézés és a szemétmentesítés után pályalazítással folytatták, végül  a gumigranulátum beszórását követően elfésülték a felületet, hogy a műfű visszanyerje eredeti állapotát. A szakemberek egy későbbi időpontban elvégzik a pálya felszakadt részeinek leragasztását is.
Ezt követően tovább folytatta a munkálatokat Deák Károly és csapata, segítségükkel nemcsak a szárnyas és kis kaput festették újra, hanem a felfrissített pálya kapuit is. 
A DLSZ a hálókat és kispadokat a teljes körű munkálatok végeztével, még az augusztális torna előtt lecseréli.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában