Videós

2023.05.15. 16:27

Madarász Milán a magyar csapat mellett dolgozik a jégkorong vb-n

A jelenleg a finnországi és lettországi közös rendezésű A-csoportos jégkorong-világbajnokságon szereplő magyar válogatottat számos háttérember segíti. Egyikük Madarász Milán, aki videós szakemberként dokumentálja az együttes mérkőzéseit.

Szabó Szabolcs

Madarász Milán videósként segíti a csapatot

Forrás: Madarász Milán

Madarász egyébként az ob IV/C osztályban újoncként szerencsét próbáló, s ott egyből bajnoki címet szerző dunaújvárosi R’An­gels-KCR amatőr hokicsapat egyik lelkes motorja is. 

Két mérkőzés után két vereséggel, azaz nulla ponttal áll a csapat, Madarász Milánnal ezt követően tudtunk röviden beszélni.

– A számok ezt mutatják, ám eddig a válogatott remek teljesítményt nyújtott. Igyekszünk. Egy kiváló közösség jött össze, amelynek tényleges célja a bent maradás Az eddig mutatott játék alapján erre van esélyük a srácoknak – fogalmazott.

Miután médiamunkásként dokumentálja a történteket, arra kértük, pletykáljon egy kicsit. – Nincs semmi extra, a csapat és stáb minden tagja a végcélra koncentrál. A magyar szurkolókat nagyon megbecsülik, és az egész világbajnokság hangulata remek. Ami a magyar csapatot illeti, a dánok elleni mérkőzésen volt számos pillanat, amikor lett volna esélyünk, ám ez már a múlt. Az amerikaiak egyértelműen jobbak voltak nálunk. A csapat pihen egyet, aztán nekilát az újabb kihívásnak. Számos világversenyen dolgoztam együtt a válogatottal, magam is kíváncsian várom e világbajnokság végét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában