Bulvár-celeb

2024.05.19. 14:00

Kiderült, miért megy G.w.M a sarki boltba is talpig Gucciban

Kulcsár Edina férje elárulta, hogy odavan a méregdrága, hivalkodó ruhákért.

MW

A rapper és neje mnidig stílusosan jelenik meg

Forrás: MW bulvár

G.w.M-ről köztudott, hogy imádja a divatot, és ha teheti, rendszerint olyan szettekben jelenik meg, amikről még napokig beszélnek az emberek. 

Sosem titkolta, hogy egy kicsit sem zavarja az, hogy ilyenkor mit gondolnak róla mások. A rappernek ugyanis nagy álma volt még a karrierje kezdetén, hogy egyszer a nagy divatházak kollekcióit viselje.

Talán még mindenki emlékszik arra, mikor Márk a feleségével, Kulcsár Edinával szó szerint tetőtől talpig Gucciban jelent meg, és ez némelyeknél teljesen kiverte a biztosítékot. 

 

Sok ruhadarabom van, amire büszke vagyok. Nagyon nagy álom volt nekem például a Gucci, meg a Louis Vuitton, hogy egyszer majd ilyen márkákat hordhatok, és büszke is vagyok arra, hogy elértem ezt a célom. Nagy becsben tartom őket, bár az is igaz, hogy én a tárgyakhoz nem tudok annyira ragaszkodni 

– mondta Kulcsár Edina férje a Borsnak.

"Vannak napok, amikor nagyon szeretek felöltözni. A gardróbom úgy néz ki, hogy ha kinyitom, azért eléggé jó cuccokhoz tudok nyúlni, és ha olyan napom van, akkor Gucciban megyek le egy doboz tejért" – viccelődött a rapper.

Elárulta ugyanis, hogy néha hagyományosan "apukás" a megjelenése.

"Sokszor előfordul, hogy csak arra vágyom, hogy valami kényelmesben legyek. Akkor napokig abban vagyok. Például amikor intézkedek, szaladgálok, általában nem viszem túlzásba a dolgot. Otthon is szeretek apukás szettben lenni, de amikor rám jön az, hogy fel akarok öltözni, akkor meg túlzásokba esek" – tette hozzá G.w.M,.

A rapper és neje a Dívák & Ikonok kiállítására is stílusosan érkezett, olyannyira, hogy csak a Dolce & Gabbana napszemüveg, amit viselt, az több, mint 100 ezer forintba került, és az órája sem filléres darab.

Íme:

Fotó: Markovics Gábor / Forrás: Bors

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!