Bronzcsata

2023.05.04. 15:36

Az utolsó esélyük, hogy ne érjen véget

A röplabda NB I harmadik helyéért folytatott párharc negyedik találkozóján a Dunaújvárosi KSE együttese ma este 19.30 órakor a Dág KSE gárdáját fogadja a sportcsarnokban.

Gróf András

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az egyik fél három győzelméig tartó párharc állása 2:1 a Dág KSE javára, tehát a vendégek akár le is zárhatják a bronzéremért folytatott sorozatot. A házigazdáknak azonban ehhez biztosan nem szeretnének asszisztálni. Bár az újvárosiak felkészülése nem tűnik zökkenő mentesnek, hiszen a csapatból többen is ballagnak ezen a hétvégén, és az érettségire való felkészülés is elvonhatja a figyelmet az összecsapásról. Azonban ezt a mérkőzést kötelező megnyerni a DKSE gárdájának ahhoz, folytatódjon a  párviadal. 

Még két NB I-es helyosztót rendeznek pénteken. Az 5. helyért Szolnoki RK – TFSE mérkőzés lesz. Összesítésben az egyetemisták vezetnek 2:1-re. Az 1. helyért folytatott párharcban MEAFC-Miskolc - Vidux-Szegedi RSE találkozót rendeznek. Összesítésben 2:1-re a miskolciak vezetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában