Röplabda

2023.04.25. 13:00

Szerdán hazai meccs a bronzcsatában

A röplabda NB I bronzcsatájának második találkozóján a Dunaújvárosi KSE együttese szerdán a Dág KSE gárdáját fogadja. Az összecsapás 19.30 órakor kezdődik a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Gróf András

Raidelék a TFSE-vel találkoznak a párharcban

Fotó: Laczkó Izabella

Az egyik fél három győzelméig tartó párharcban az újvárosiaknál az előny, hiszen vasárnap az első dági találkozón ötjátszmás küzdelemben diadalmaskodtak. Ezen a mérkőzésen Tomanóczy Tibor vezetőedző az első elvesztett játszma után alaposan átalakította a kezdőcsapatot, amely lépés végül remek eredményt hozott. A jó rajt önbizalmat és lendületet adhat a folytatásban. A hazai találkozón a DKSE nagy lépést tehet a bronzéremért folytatott küzdelemben. Tulajdonképpen csak akkor van értéke az idegenbeli sikernek, ha hozzák a hazai mérkőzést is. Kérdés, hogy a szakvezetés a fiatalabb vagy a rutinosabb játékosokkal kezdi a ma esti meccset, amelyet élőben közvetít a hunvolley.tv

Ami a többi párharcot illeti, az ötödik helyért folytatott csata állása Szolnoki Röplabda Klub – TFSE 1:0. A következő mérkőzést csütörtökön rendezik. A fináléban egy meccs után Vidux Szegedi RSE – MEAFC-Miskolc 1:0. A következő találkozót a két gárda szintén a csütörtökön 19.30 órakor játssza.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában