Torna Eb

2023.04.10. 20:50

Soha rosszabb pódiumedzést!

matsz

forrás: MATSZ

A női válogatott túl van a pódiumedzésen a törökországi Európa-bajnokságon. A keret minden tagja jól van, és magabiztos gyakorlatokkal készültek a kontinensbajnokságra – mondta Altorjai Sándor, a Magyar Torna Szövetség (MATSZ) főtitkára.

„Persze, ahogy lenni szokott, apróbb pontatlanságok voltak, de ez a pódiumedzés funkciója, hogy az utolsó simításokat még el lehessen végezni. Kovács Zsófia mind a négy szeren elvégezte a pódiumedzést, rajta kívül biztosan Mayer Grétáról mondható el, hogy ugyanennyi szeren láthatjuk majd. Mindenkin összeszedettséget láttam, izgulásnak nyoma sem volt.” – nyilatkozta a sportvezető, akinek a segítsége a fiúk átmozgató edzésén (is) elkélt, a szervezők ugyanis nem emelték meg időben a nyújtót Vecsernyés Dávidnak.

forrás: MATSZ

„Annak ellenére, hogy ez a kérésünk előre le volt egyeztetve, valamilyen belső kommunikációs nehézség következtében az igényünk az edzés kezdetéig nem jutott el a megfelelő szakemberekhez, így némi utánajárással sikerült Vecsernyés Dávidnak megfelelő magasságú nyújtót beállíttatni.” – tette hozzá Altorjai Sándor. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában