Labdarúgás

2023.04.08. 08:30

A cél, feltörni az ESMTK védelmét

A labdarúgó NB III. közép csoportjának hétvégi fordulójában a Dunaújváros FC labdarúgócsapata az ESMTK gárdáját fogadja.

Gróf András

A szekszárdi bravúr után hazai környezetben is folytatná a pontgyűjtést Dobos Barna együttese a pesterzsébetiek ellen

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A találkozó 16 órakor kezdődik a Dunaújváros Stadionban. A bravúros szekszárdi győzelmet követően hazai környezetben bizonyíthatnak a DFC fiatal játékosai. Nem lesz azonban könnyű dolguk a bajnoki tabellán harmadik helyen álló fővárosiak ellen, akik éremmel szeretnék zárni a szezont. Érdekesség, hogy a vendégek idei mérkőzéseinek többsége 1–0-ás végeredménnyel zárult. Csupán a Ceglédi VSE és a Monor elleni összecsapásokon született egynél több találat. Ebből kitűnik, hogy a védelmük rendkívül szervezett, hiszen az eddig lejátszott huszonhat találkozójukon csak tizenkilenc gólt kaptak. Tehát a mérkőzésre kilátogató szurkolók előzetesen ne számítsanak gólzáporra. 

A harmincadik forduló további mérkőzései: Budapest Honvéd-MFA II.–Szekszárdi UFC, Kecskeméti TE II.–Hódmezővásárhelyi FC, Paksi FC II.–Iváncsa KSE, MTK Budapest II.–Bánk-Dalnoki LA, Majosi SE–METON-FC Dabas, PTE-PEAC–Újpest FC II, Ceglédi VSE–Szolnoki MÁV FC. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában