Labdarúgás

2022.09.28. 20:57

A Rácalmás továbbra is hibátlan

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság III. osztályának Horfer Serleg csoportjában továbbra is remekül teljesít a két, városközeli együttes. A Kulcs és a Rác­almás is szorgalmasan gyarapítja pontjai számát. Utóbbi az őszi szezonban most rúgta a legtöbb gólját.

Horváth László

Végre megtört a jég: a hatodik fordulóban a Kulcs otthon is három pontot tudott gyűjteni

Fotó: Horváth László

A hétvégi hatodik forduló után a Besnyő mögött az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó, és továbbra is hibátlanul menetelő Rác­almás maradt a második. A harmadik, negyedik helyen az előző fordulóhoz hasonlóan Alap és Nagylók található, előbbitől viszont négy pontot levont a szövetség. Így mindkettő kilenc egységgel rendelkezik, sőt a kulcsiak első hazai sikerükkel szintén felzárkóztak hozzájuk pontszámban az ötödik helyre. 
 

Kulcs–Kőszárhegy 5–3 (4–1) 
Kulcs: Murvai – Cseresnye (Kozma 67.), Gallai, Godó, Ócsai (Molnár Z. 58.), Völcsei, Cserkuti, Szabó B., Mács­falvi (Zsigmond 77.), Horváth (Plézer 61.), Pasqúalini. 
Kiállítva: Pasqúalini (82.). 
Gólszerző: Szabó B. (13.), Pasqualini A. (34., 45.), Cserkuti B. (36.), Völcsei (55.), illetve Gyügyi D. (24.), Mihályi M. (61., 74.). 
A kulcsi sikerről Ócsai Norbert edző adott tájékoztatást: – Megérdemelt győzelem volt, mint az előző heti. Végig uraltuk a játékot, mert javarészt az ellenfél térfelén folyt a játék. Igazából csak kontrákkal tudtak ellenünk építkezni. A második félidő sajnos rosszul sikerült egy rossz csere miatt, és ebből sok volt a labdavesztés. Ezért tudott feljebb jönni a vendégek csapata. Igazából a középpálya „összeszakadt”, de mégis tudtunk újabb találatot bevinni. Valószínűleg a kezdő csapat összeállításán változtatunk a jövőben. Úgy látom, a folytatásban rendben leszünk. 

 

Dég–Rácalmás 2–8 (1–4) 
Rácalmás: Farkas – Molnár, Hornyák, Domak (Pinte 65.), Juhos, Pásztor (Kovács 84.), Balogh R. (Suplicz 71.), Hír (Németh 83.), Bartók (Hatvany 81.), Szeitz Illés. 
Gólszerző: Kovács N. (7., 90.), illetve Domak (17., 64.), Balogh R. (23., 38.), Hír (44.), Pásztor (56.), Pinte (67.), valamint Juhos (92.). 
Szépen beosztotta a Rácalmás a hétvégi rúgni való gól­adagját. Az első és a második játékrészben is négyszer zörgette meg a vendéglátók hálóját. A Dég csapata is beosztással élt, bár csak egyet talált fél­időnként, így a vendégek tovább írták hibátlan mérlegüket, eddig ötből öt meccset nyertek. 
Boncz Gábor rácalmási edzőt kérdeztük a hatodik fordulóról. – Az eredmény ugyan nem mutatja, de a mérkőzés nehezebb volt, mint egy sima győzelem. Szerencsére most a szünetet követően sem került hullámvölgybe a csapat, és nem hitték el a fiúk négy gól után, hogy nyertek, hanem végig hajtottak. Remélhetőleg ez a sikersorozat a következő állomáson, a Kulcsot hazai környezetben fogadva is folytatódik. Rangadó lesz a javából, hiszen mindkét együttes jó passzban van – mondta. 
A forduló további eredményei: Besnyő–Nagylók 4–2, Szabadegyháza-Sárosd II.–Vajta 0–0, Cece–Lajoskomárom II. 1–0, Alap–Sárszentágota 5–4. 
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában