Labdarúgás

2022.09.30. 23:27

A Nagyvenyim első pontjait szerezheti

Ezen a hétvégén már a hetedik fordulót rendezik a Fejér megyei labdarúgó-bajnokságokban. A mérkőzések kezdési időpontja egységesen 15 óra.

Gróf András

A Nagykarácsony otthon javíthat az Aba Sárvíz ellen

Fotó: Horváth László

Az Aquantis másodosztály szombati játéknapján rendezik a Beloiannisz–­LMSK-találkozót. A többi mérkőzés a ­vasárnapi program része. A múlt heti, nagyarányú győzelmének, valamint a Kisláng botlásának köszönhetően a csoport élére került a Baracs. Ezúttal az Adony csapatát ­fogadja, amely jó szériában van, hiszen hármas győzelmi sorozat van a háta mögött. Igaz, ezeket az értékes sike­reket a mezőny második felében tanyázó csapatok ellen érte el. A forduló rangadójának a Polgárdi–KK Grain Kft.-Mezőfalva-találkozó ígérkezik, mivel mindkét csapat az élmezőnyhöz tartozik. Talán ugyanez elmondható a Kisláng–Előszállás-összecsapásról is. Az eddig gyengébben szereplő Nagykarácsony hazai környezetben javíthat az Aba Sárvíz ellen. A továbbra is pont nélküli Nagyvenyim negatív sorozata talán megszakad a ­Szabadbattyán otthonában. A forduló utolsó párharca a Seregélyes–Káloz-találkozó lesz. 
A Horfer Serleg harmadosztályban ezúttal minden meccset vasárnap rendeznek, a következő párosításban: Rác­almás–Kulcs, Kőszárhegy– Cece, Lajoskomárom II.–Besnyő, Nagylók–Szabadegyháza-Sárosd II., MPF-Ráckeresztúr–Alap, Sárszentágota–Dég. 
Szabadnapos ezúttal a Vajta csapata lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában