A hajráig nyílttá tette a DAC

2022.04.05. 19:17

NB I-es bajnok, sokszoros válogatott is szerepelt az ellenfélnél

Gallai Péter

2022.04.02. Dunaújvárosi AC-Hőgyész Férfi NBII kézilabda mérkőzés Dunaújváros Sportcsarnok Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

 A DAC NB II-es férfikézilabdázói szombaton rangadót játszottak hazai pályán a délnyugati csoportban a dobogó alsó fokán előttük álló Hőgyésszel. Sikere esetén Csermák Gábor együttese utolérte volna a tolnai klubot, igaz, az egy meccsel kevesebbet játszott eddig. 
Az ellenfélnél olyan játékosok szerepeltek, mint a Pick Szeged egykori magyar bajnok és kupagyőztes kapusa, a negyvenszeres válogatott Szente Gábor. Továbbá a Dunaferr egykori NB I-es játékosa, Szabó Tibor is a hőgyészi klubot erősíti. 
 

DAC – Hőgyész 26–29 (14–15) 
DAC: Pap, Imre, Pilka (kapusok), Takács 5, Borsos R. 4, Bangó 4, Domak 1, Gerbovits, Borsos M. 6, Priskin, Jovics, Bartha, Bereck, Galambos, Bándi 6. 
Az első félidőben felváltva vezettek a csapatok, a másodikban a Hőgyész többször is ellépett hárommal, de a DAC nem adta fel, és többször is egy gólra zárkózott. 25–26 után azonban az utolsó percekben a rivális koncentrált jobban, s megnyerte a meccset. A következő fordulóban a dunaújvárosi gárda szabadnapos lesz.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában