Kézilabda

2022.01.06. 07:00

Példátlan betegség- és sérüléshullám a DKKA riválisánál

Gallai Péter

Dunaújváros - Példátlan betegség- és sérüléshullám közepette készül az MTK női kézilabdacsapata a Győri ETO – ahol több koronavírusos játékost találtak – elleni jövő szerdai bajnoki mérkőzésére – számolt be róla a fővárosi klub a hivatalos honlapján, amit a Nemzeti Sport idézett. 

„Az elmúlt napokban az influenzajárvány, más betegségek és sérülések miatt kidőlt a sorból kézilabdacsapatunk játékosainak többsége. Pillanatnyilag a kezdőcsapat tagjai közül szinte mindenki, és a kerettagok jelentős része is kénytelen kihagyni a gyakorlásokat az egészségi állapota miatt” – olvasható a kék-fehérek hivatalos honlapján. 

Az MTK közleménye hozzáteszi, Vida Gergő vezetőedző keresi a megoldást, hogy miképpen tud így felkészülni az együttes a Győri ETO elleni, jövő szerdai találkozóra. Ami szintén kérdésessé válhat, ugyanis szerdán a kisalföldi klub jelentette be, hogy több játékosuk pozitív tesztet produkált, ezért elhalasztják a vasárnapra kiír Bajnokok Ligája-mérkőzésüket. 

A Győr január 19-én érkezik bajnoki meccsre Dunaújvárosba, az MTK pedig január 26-án a Magyar Kupa párharc első mérkőzésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában