Kézilabda

2021.12.13. 20:39

DKKA: zárt kapus meccs a korosztályos válogatottal

A DKKA női kézilabdázói a bajnokság befejezése után több edzőmérkőzéssel igyekeznek formában tartani magukat a gyakorlások mellett. Vágó Attila csapata pénteken Székesfehérvárott lépett pályára, s aratott végül kétgólos sikert.

Gallai Péter

20190724 Dunaújváros Felkészülési mérkőzés Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (DKKA)-Magyar Testgyakorlók Köre-Ferencvárosi Torna Club (FTC&MTK) fotó: Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap képen: Triscsuk Krisztina

Fotó: LI

Alba Fehérvár KC – DKKA 23–25 (14–16) 

DKKA: Bartulovic, Hlogyik, Wéninger (kapusok), Borgyos 6, Farkas 6, Fodor 1, Kazai 2, Kiss, Krupják-Molnár 1, Kukucska 1, Matucza 1, Nick, Szalai 3, Takács 4, Weisheitel. 

 

A vendégegyüttesből világbajnoki szereplése miatt hiányzott a szlovén Mrmolja, sérülése miatt továbbra is Horváth Gréta és Jana Sustková, s most nem volt a keretben Polics Tímea sem. Bulath Anita pedig ezúttal is csak a padról segítette csapatát. 

A folytatásban kedden 16 órától újabb meccs következik, ma a junior válogatottat fogadja a Kohász zárt kapus mérkőzésen. Ez egyben kötelesség is, ugyanis bizonyos helyezéstől lefelé az NB I.-es kluboknak meg kell mérkőzniük a fiatalokkal. Ezúttal az ellenfélnél fog szerepelni a DKKA korosztályos válogatottja, Farkas Johanna. A héten, s egyben az évben utoljára pénteken vár még egy találkozó a lányokra, akkor a Mosonmagyaróvár érkezik, szintén zárt kapus meccsre.

Vezető képünk archív. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában