jégkorong

2021.11.30. 11:55

Az Acélbikák szurkolói buszt indít Ajkára – várják a jelentkezőket

Szombaton Ajkán matiné mérkőzésen a MAC HKB Újbuda ellen lép pályára a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata az Erste Ligában.

Agárdy Csaba

2021.09.01. Dunaújvárosi Acélbikák-Gyergyói Hoki Klub felkészülési mérkőzés Dunaújváros Jégcsarnok Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

A mérkőzés a Magyar Jégkorong Szövetség Erste Liga Matiné programsorozata keretein belül zajlik majd.

A meccs 14.15 órakor Gaál Zsóka nemzetközi sakk nagymester korongbedobásával kezdődik, de az MJSZ már 12.45 órakor megnyitja a kapuit a legjobb, legizgalmasabb jégkorongot népszerűsítő programja előtt.

Mivel a DAB a pályaválasztó és az ajkai önkormányzattal együtt a rendező csapat, a klub számára kiemelten fontos, hogy méltóképpen képviseljék Dunaújvárost, népszerűsítsék a jégkorong mellett a jégkorong-szurkolást is.

Az Acélbikák a drukkereket arra biztatják, hogy minél többen utazzanak el Ajkára, ezért szurkolói buszt indít.

A busz előre láthatólag 11 órakor indul, és 18.30 óra körül érkezik vissza Dunaújvárosba. Az árakat csak az előzetes regisztráció után tudják a szervezők kikalkulálni. A szurkolói buszra szerda 24 óráig a következő e-mail címen lehet: [email protected].

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában