DTSE

2021.09.05. 07:30

Szorgosan gyűjtögették közösen a kilométereket

Népes csapat jött össze a múlt héten vasárnap délelőtt az alsó Duna-parton a Dunaújvárosi Triatlon Sport Egyesület (DTSE) felhívására.

Szabó Szabolcs

Az eredetileg tavaly novemberre tervezett közösségi futónapot pótolták a résztvevők. A legutóbb 2018-ban jelentkező Aquaurius Triatlon futókörén (1700 méter aszfalt, 1800 murvás talaj) rótták a kilométereket az amatőr sportolók, akik 3,5 kilométer (km) 7 km, 10,5 km, 14 km, 17,5 km és a félmaratoni táv közül válogathattak. A baráti hangulatú közösségi futáson egy, a 1/2 x = V (Felix = Viktória) című köztéri acélszobor szomszédságában felállított frissítőpontnál tölthették fel energiaraktáraikat, és kaphattak némi lelki biztatást a résztvevők, akik szorgosan gyűjtögették a kilométereket ezen a napos ám erős széllökésekkel megtámogatott vasárnapi extra edzésen.

Vasárnap már a X. Ábrahámhegyi Triatlonon állnak rajthoz a DTSE versenyzői

Még javában tart a triatlonszezon, e héten vasárnap rendezik meg a X. Ábrahámhegyi Triatlon – amely sprint és rövidtávú amatőr kupa és utánpótlásverseny is egyben, amelyen a DTSE öt versenyzője is rajthoz áll majd.

Burkovics Márton és Hajdu Dániel a rajt előtt
Fotó: DTSE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában