labdarúgás

2021.09.24. 21:24

Hatpontos együttesek találkozója Mezőfalván

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában a hatodik fordulót rendezik ezen a hétvégén. A találkozók kezdési időpontja mindkét napon 16 óra.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban ma egyetlen találkozót rendeznek. A tabella második fokán álló Sárbogárd együttese az Enyinget fogadja. A vasárnapi program: Ercsi Kinizsi – Főnix FC, Kisláng – Mór, Lajoskomárom – Bodajk, Mány – Tordas R-Kord, Ikarus-Maroshegy – Sárosd, Martonvásár –Tóvill-Kápolnásnyék.

A rácalmásiak a Dinnyés otthonából próbálják elhozni a pontokat Fotó: Horváth László

A másodosztály déli csoportjában szombaton a sereghajtó Szabadegyháza az eddig remekül szereplő Nagykarácsonyt fogadja. Vasárnap két, hatpontos gárda találkozik Mezőfalván, ahol a Káloz lesz a vendég. Érdekesnek ígérkezik az Előszállás – Adony párharc. A Baracs a múlt heti, idegenbeli sikert követően ismét vendégként, Polgárdiban gyarapíthatja pontjai számát. Az eddig rapszodikusan szereplő Nagyvenyimre nem vár könnyű találkozó Seregélyesen. A további párosítás: ­LMSK – Vajta, az Aba Sárvíz – Szabadbattyán mérkőzést későbbi időpontra halasztották.

A harmadosztály Horfer Serleg-csoportjában ma lesz a Bes­nyő – Baracska összecsapás. A vasárnapi menetrend: Alap – Lajoskomárom II, Velence SE – Kulcs, Cece – Beloiannisz, Vajta II – Sárszentágota, Ráckeresztúr – Dég, Nagylók – Tác-Csősz, Dinnyés – Rácalmás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában