kézilabda

2021.05.12. 21:44

Horváth, Nick és Krupják-Molnár is hosszabbít

A szakmai vezetés, majd Bulath, Szalai és Kazai szerződésének meghosszabbítása után szerdán este a klub hivatalos közösségi oldala a Dunaújvárosi Kohász KA újabb három játékosáról számolt be, akik a következő szezonra aláírták kontraktusukat.

Gallai Péter

Fotó: LI

Krupják-Molnár Beatrix a kilencedik, Nick Viktória a hetedik szezonját kezdi a ­DKKA-nál. Horváth Gréta pedig csak tavaly érkezett Dunaújvárosba, de gyorsan sikerült neki a beilleszkedés.

Nick Viktória: – Sokat gondolkodtam, de végül a maradás mellett döntöttem, mert ez már megszokott környezet számomra. Szeretek itt lenni, kiváló a közösség, a csapat, jól érzem magam. Sokat fejlődtem az elmúlt hat évben és sok lehetőséget is kapok.

Krupják-Molnár Beatrix nyolc éve játszik már itt
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Krupják-Molnár Beatrix: – Mivel már nyolc éve itt kézilabdázom, nagyon örülök, hogy ismét tudtunk hosszabbítani. Tavaly vágtam neki az edzői pályának is, amit sikerült a játékkal összeegyeztetni. Szeretem az állandóságot, a férjem is idevalósi.

Horváth Gréta: – Nagyon jól érzem magam itt, megszerettem a várost, közel lehetek a családomhoz, örülök ennek a lehetőségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában