jégkorong

2021.03.05. 22:12

Hatvan ellen kell kivívni továbbjutást

A hétvégén elkezdődnek a magyar női jégkorongbajnokság U25 B csoportjának negyeddöntői. Szombaton este negyed héttől az Angels NJSE a Hatvan Girls együttesét fogadja a dunaújvárosi jégcsarnokban.

Szabó Szabolcs

2020.12.19. Angels-FC Hatvan női ujégkorong Dunaújváros Jégcsarnok Fotós: Szbóné Zsedrovits ENikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: Zsedrovits Eniko

A felsőházi középszakaszban nem sok sikert könyvelhettek el Győri Tamás tanítványai, akik három vesztes mérkőzéssel zárták a bajnokság e szakaszát. Az alsóház legjobbja lett a hatvani együttes, amely meggyőző fölénnyel verte a Ferencvárost, a Debrecent és a székesfehérváriakat is. Legutóbb az alapszakaszban találkozott a két együttes és nagyon szoros csatát vívtak. A hatvaniak végül 2–1-re nyertek az újvárosi csarnokban. A hazaiak gólját akkor Szilágyi Fruzsina szerezte. A negyeddöntőben két győzelem kell a továbblépéshez. Ha az Angyalok támadójátékán sikerül javítani, akkor van esély a továbbjutásra. A visszavágót március 14-én rendezik Hatvanban.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában