sport/foci

2020.11.16. 22:26

Igazságos döntetlen zárásként

Vasárnap egy elmaradt mérkőzés pótlásával a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság déli csoportjában két szomszéd település együttese mérte össze a 2020/2021-es idény őszi fordulójára megmaradt utolsó erejét.

Horváth László

Egyik fél sem bírt a másikkal. Az elmaradt mérkőzés pótlásán igazságos döntetlen született, így mindenki maradt a helyén.

Nagykarácsony – Előszállás 2–2 (2–1)

Nagykarácsony: Turi – Fülöp, Jeney (Kovács G. 78.), ­Rácz (Wadolowski 46.), Brogyányi, Kovács R., Boros, Szabó (Magyari 78.), Felföldi, Mohácsi, Horváth.

Előszállás: Nagy – Haraszti, Kovalovszky, Balogh, Béres, Czifra, Bognár (Horváth 65.), Szalai (Kercza 65.), Bozsoki (Kovács Zs. 83.), Reichardt (Garbacz 92.), Romhányi.

A mérkőzésen váltakozó szerencsével küzdöttek a csapatok. Összességében jó iramú, helyzetekkel tűzdelt és igazságos pontosztozkodással végződő mérkőzést láthattunk.

Összefűzve: Bozsoki Marcell (j) és Horváth Attila

A 13. percben volt az első komoly hazai helyzet, de a gólszerzésről a támadók egy hajszállal lemaradtak. Pár percre Boros vett át egy kirúgást középen, majd két játékos között szép csellel lopta ki a labdát a kapu felé, de találat ezúttal sem lett. Előszállás kontrákkal válaszolt a hazai nyomásra. A 16. percben Szabó előtt nyílt lehetőség, de a kapusba rúgta. A 27. percben a jobb szélről érkezett beadásra vetődött fejjel Mohácsi, 1–0. A 33. percben a vendégektől Bozsoki lógott meg a jobb szélen, majd beívelve Szalait hozta helyzetbe a hazai kapu előtt, 1–1. A 43. percben nagykarácsonyi kontra révén Brogyányi szerzett előnyt a szünet előtt, 2–1. A szünet után az 52. percben középről Romhányi sarkazott tovább Czifrának, aki beállította a találkozó 2–2-es végeredményét.

Mergl István, Nagykarácsony: – Mind a két oldalon voltak helyzetek, amikből egyformán értékesítettek a csapatok. Az eredmény reális és igazságos. A téli időszak alatt megbeszéljük a dolgainkat, és megtaláljuk a megfelelő csapatot tavaszra.

Masinka Csaba, Előszállás: – Hasonlóan értékelem a látottakat én is. A tavaszi fordulókban azonban már minden hazai meccsünket saját pályán játsszuk, mivel elkészülnek a munkálatokkal. Reméljük, hogy ettől azért több pontot gyűjthetünk.

A döntetlennel a tabella sorrendje nem változott, az Előszállás 13 ponttal a nyolcadik, Nagykarácsony 12-vel a kilencedik helyen telelhet.

Ezek is érdekelhetik