jégkorong

2020.07.14. 21:07

Török Viktor újra hazatért, ismét Bika

Török Viktor újra Dunaújvárosban jégkorongozik.

Agárdy Csaba

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

A huszonkét éves játékos Acélbika-nevelés, de fiatal kora ellenére elég kanyargós utat járt be. 2013-ban, tizenöt évesen Ausztriába, Grazba igazolt, ahonnan egy szezon után távozott, és a Vasasban folytatta pályafutását. Két év után jött újra Dunaújváros, majd két esztendő Németországban, ismét Dunaújváros, újra a Vasas, majd ismét a DAB. A tavalyi évet a finn harmadosztályban töltötte, az idei szezont pedig ismét a DAB-nál kezdi.

A huszonkét éves játékos Acélbika-nevelés
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Időközben tagja volt a magyar korosztályos válogatottaknak, vb-n is részt vett. Törökkel tizennégyre nőtt a Dunaújvárosi Acélbikák szerződtetett játékosainak száma. A hatból öt légiós hely már betöltve, úgyhogy most már a hazai piacon kell körülnéznie a szakvezetésnek, és olyan játékosokat igazolni, hogy ne járjon úgy a csapat, mint tavaly, amikor két használható sora volt. Persze tudom, könnyű okoskodni, hiszen minden az anyagi helyzettől függ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában