évtizedes hagyomány

2020.02.24. 09:00

Elindult a jelentkezés a XVIII. Dunaújváros Kupára!

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a dobogós csapatokat díjazza a kupasorozat végén, valamint a döntő legjobb játékosát

duol.hu

20190625 Kispályás foci Hardferbau-Dunabiztos Micro LI DH

Fotó: LI

Az évtizedes múltra visszatekintő Dunaújváros Kupa mérkőzéseinek pikantériáját az adja, hogy átjárás nyílik a bajnoki osztályok között és számtalanszor bebizonyosodott már, hogy az izgalmas nagy csaták során eltűnnek az osztályok közötti különbségek, és arra is volt példa, hogy a magasabb besorolású csapatok távoznak vesztesen az aktuális találkozókról, ami minden évben igazi meglepetéseket okoz.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség 18. alkalommal rendezi meg népszerű sorozatát, a Dunaújváros Kupát. A város kispályás labdarúgó csapatainak kuparendszerű versenyeztetése március 16-án kezdődik és június 15-én ér véget. A csapatok megmérettetése kieséses rendszerben zajlik és minden olyan kispályás labdarúgó csapat leadhatja a nevezését, mely a Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2019/2020-as kiírásában bármelyik osztály küzdelmeiben részt vett. Az évtizedes múltra visszatekintő Dunaújváros Kupa mérkőzéseinek pikantériáját az adja, hogy átjárás nyílik a bajnoki osztályok között és számtalanszor bebizonyosodott már, hogy az izgalmas nagy csaták során eltűnnek az osztályok közötti különbségek, és arra is volt példa, hogy a magasabb besorolású csapatok távoznak vesztesen az aktuális találkozókról, ami minden évben igazi meglepetéseket okoz.

Regisztrációs és nevezési feltételek:

Regisztráció: e-mal küldés a [email protected] címre (csapat neve, csapatvezető neve, telefonszáma, a csapat számlázási címe)

Nevezés: nevezési díj átutalása a DLSZ Bankszámla szám (OTP Bank): 11736037-20543068 (Megjegyzés: csapatnév)

Nevezési határidő: 2020. március 3. kedd 18:00 óra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában