Nagyatád

2019.08.11. 21:36

Máltesics Tamás a legjobbak között

A férfiaknál Major József, a nőknél Zelinka Gabriella bizonyult a legjobbnak a 30. hosszú távú triatlon országos bajnokságon, szombaton Nagyatádon.

Szabó Szabolcs

A férfiaknál Major József 8:14.09 óra alatt teljesítette a 3,8 kilométer úszásból, 180 km kerékpározásból és 42 km futásból álló viadalt, és majdnem 21 perccel előzte meg a második Petsuk Zoltánt, valamint több mint 30 perccel a harmadik Flander Mártont.

A dunaújvárosi triatlonosok közül remekül versenyzett Máltesics Tamás, aki 10 óra 44 perc 56 másodperc alatt teljesítette a távot, ezzel a férfi összetettben az előkelő 59. helyen végzett, amíg a kategóriájában a 10. helyet szerezte meg.

Major József lett a befutó

Páros váltóban „Hegedűsék” azaz Hegedűs Attila és Hegedűs Kristóf kategóriájukban a 11. helyet szerezték, a dr. Eszenyi Zoltán, Eszenyi Ábel, Molnár Attila összeállítású DTSE MÁZ a kategóriájának 37. helyén ért célba.

A Juvanzic Edina és Krausz Magdolna alkotta „Kerge csajok” elnevezésű duó 11 órán belül (10 óra 59 perc) teljesítette a kihívást.

A 30. hosszú távú triatlon országos bajnokságon összesen 660 versenyző állt rajthoz.

A triatlonosok több mint nyolcvan százaléka teljesítette a távot.

A hazai triatlonsport következő nagy versenye a tatai féltávú seregszemle lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában