Remekül alakul a felkészülés

2019.07.18. 20:38

Szepessy Róbert fejesével nyertek a dunaújvárosiak

A Dunaújváros PASE labdarúgócsapata szerdán a Dunaharaszti MTK vendégeként lépett pályára. Az edzőmérkőzésen az újvárosiak egygólos győzelmet arattak.

Gróf András

20190706 Dpsa-Siófok edzőmeccs Pálhalma ZsE DH A Dpase foci csapat játszott edzőmérkőzést a Siófok gárdájával a pálhalmai pályán

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

Dunaharaszti MTK – Dunaújváros PASE 0–1 (0–1)

Dunaújváros PASE: Pokorni – Hompót D., Kis B., Csendes, Dorogi R., Barna Zs., Szepessy R., Kovács B., Busa, Puskás G. Edző: Lőrincz Emil.

Csereként lépett pályára Áman és Hegedűs.

Szombaton ismét Pálhalmán a piros-fehérek
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Az összecsapás egyetlen gólját Szepessy Róbert fejjel szerezte az első félidő közepén. Szombaton a DPASE gárdája az Ercsi Kinizsi ellen játszik újabb felkészülési mérkőzést. A találkozó 10.30 órakor kezdődik a pálhalmai Agro­speciál Sporttelepen.

Ami a bajnokságot illeti: a Dunaújváros PASE együttese jövő hónap első vasárnapján hazai környezetben kezdi meg a menetelését. A szezon megyei rangadóval indul, hiszen az Iváncsa KSE gárdája látogat a Dunaújváros Stadionba. A csapatok a tizenöt őszi fordulót követően még két, tavaszról előrehozott összecsapást is lejátszanak az idén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában