itt a nagy lehetőség

2019.06.16. 21:38

Már csak egyetlen párharcot kell nyerni a feljutásért

A Dunaújváros ­PASE U 17-es labdarúgócsapata a másodosztályba kerülésért vívandó osztályozók második körét is sikerrel vette, és már csak egy párharcot kell megnyerni a feljebb lépéshez.

Gróf András

Pécsi VSK – Dunaújváros PASE 1–4 (0–4)

PVSK sporttelep.

Dunaújváros PASE: Hompót L. – Veszeli, Szabó B., Slett K., Gráczer M., Dorogi B., Kelemen R., Áman, Farkas B. (Török B.), Kovács B., Al-Sheraji (Gaál M.). Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Al-Sheraji is kivette részét a gólgyártásból
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Az egygólos hazai sikert követően többen féltették az újvárosi gárdát a szombati, idegenbeli visszavágótól, de Farkas Béla hatodik percben szerzett gólja lelohasztotta a hazai reményeket (0–1). A folytatásban is egyértelműen a vendégek irányították a játék mentét.

Az első félóra végén Kovács Barnabás talált a vendéglátók kapujába (0–2). Két perccel később a másik gólfelelős, Al-Sheraji is feliratkozott a góllövők közé (0–3). A harminchetedik percben Áman Áron találata végleg megpecsételte a pécsiek sorsát (0–4).

A fordulást követően magabiztosan tartotta előnyét a dunaújvárosi együttes, a házigazdák támadójátékában pedig nem volt elég átütőerő. Az ötvenhetedik percben mindkét cserepadon ülő labdarúgóját pályára küldte Lőrincz Emil vezetőedző.

A rendes játék­idő utolsó percében azonban a Pécsi VSK gárdája végül megszerezte a becsületgólját.

 

Nagy Richárd találatával alakult ki a végeredmény (1–4). A Dunaújváros PASE gárdája tehát kettős győzelemmel, 6–2-es összesített gólkülönbséggel búcsúztatta a pécsieket. A mindent eldöntő harmadik osztályozós körben a Viadukt SE Biatorbágy lesz a dunaújvárosiak ellenfele, akik az SC Sopron együttesét búcsúztatták ebben a körben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában