amatőr kispályás labdarúgótorna

2019.06.24. 21:37

A Cetcápák sikere a Szalki-szigeten

A Szalki-szigeten szombaton második alkalommal rendezte meg a Peca Kupa amatőr kispályás labdarúgótornát a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség.

Gróf András

20190622 Horgász és halászléfőző verseny Dunaújváros ZsE DH A Szalki-szigeten rendezték meg a Horgász és halászlé főző versenyt a képen a Peca foci kupa eredményhirdetése

A két négyes csoport végeredménye a körmérkőzéseket követően délre kialakult. A legjobb négy közé az „A” csoportból a Kapásérzék és a Dzsó és a Cápák, míg a „B” jelű négyesből a Barátok Pecások és a Multisteel Cetcápák jutottak. A keresztjátékot követően végül a Multisteel Cetcápák és a Barátok Pecások jutottak a fináléba, ahol a Multisteel Cetcápák gárdája 6-1-re diadalmaskodott.

Az első helyen végzett együttes adta a torna a legjobb játékosát is
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A II. Peca Foci Kupa végeredménye: 1. Multisteel Cetcápák, 2. Barátok Pecások, 3. Dzsó és a Cápák, 4. Kapásérzék, 5. Budapesti Sült Halak, 6. E-Sport Halak, 7. Keszeg FC, 8. Csontik. Különdíjasok: ifj. Sági József (Multisteel Cetcápák) legjobb játékos, Csorba Gábor (Barátok Pecások) legjobb kapus, Kis Norbert (Dzsó és a Cápák) 14 találattal gólkirály, Tapaszi József (Dzsó és a Cápák) DLSZ+ díj, Kazup András (Budapesti Sült Halak) Miklós István-díj. A kitűnő hangulatú rendezvény fő támogatója Dunaújváros Megyei Jogú Város önkormányzata volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában