Angels NJSE

2019.03.03. 18:55

Helyt álltak az Angyalok a Fradi elleni párharcban

Szombaton és vasárnap is jégre lépett az Angels NJSE gárdája a magyar U 25-ös felnőtt női jégkoronbajnokság elődöntőjében. A párharcban a szezonban eddig ellentmondást nem tűrően, pontveszteség nélkül menetelő Ferencvárost kellett volna legyőzni.

Szabó Szabolcs

A csata első felvonását szombaton este a dunaújvárosi jégcsarnokban rendezték.

Angels NJSE – FTC 0–5 (0–2, 0–1, 0–2)

Gólszerzők: Papacsek (2), Józsa (2), Gyolai.

Győri Tamás tanítványai nem kezdték jól a találkozót, a zöld-fehérek már a 30. másodpercben betaláltak Puchmann kapujába, majd a harmad hajrájában Papacsek is beköszönt, mégpedig emberhátrányból. A játék azonban egyáltalán nem volt egyoldalú, keményen beleálltak a meccsbe a dunaújvárosi hölgyek, akik többször is komoly gólveszélyt alakítottak ki a Fradi kapuja előtt, a szurkolók által nagyon várt találat sajnos elmaradt.

Mindent kiadtak magukból a dunaújvárosi hölgyek Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A második harmadra kapust cserél az Angels, Révész váltotta Puchmannt, és számos szép bravúrt is bemutatott, ám egy kapu előtti kavarodásból Gyolai volt eredményes, és már hárommal vezettek a vendégek. A játék képe a záró húsz percben sem változott. Nagyon küzdöttek a becsületgólért a mieink, ám az FTC volt eredményes, kétszer is (0–5).

Vasárnap kora délután a fővárosban ismét randevúztak a felek.

FTC – Angels NJSE 3–0 (1–0, 1–0, 1–0)

Gólszerző: Balázs, Hidasi, Rácz.

A második találkozó is részben követte az első menetrendjét. Az FTC már a harmadik percben megszerezte a vezetést és ehhez az előnyhöz a további két harmadban is hozzá tudott tenni egy-egy gólt, így behúzta az elődöntőt és már készülhet a fináléra.

Győri Tamás csapata a kettős vereség ellenére minden dicséretet megérdemel, hiszen az elődöntőben mindent megtettek az Angyalok, sokszor komoly karaktert mutatva. Kis szerencsével gólt, gólokat is szerezhettek az elődöntő hétvégéjén.

A másik ágon a KMH Budapest visszavágott a MAC-nak, a két fővárosi gárda mindent eldöntő összecsapását a jövő hét végén rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában