A tizennyolcadik forduló rangadói

2019.03.07. 20:34

A Kisapostag csapata a Nagylókot fogadja, a Kulcs Alapon lép majd pályára

Gróf András

Fülöp Alex (Bodajk, piros) és Rózsa Bálint harca a labdáért Fotó: PT

Ezen a hétvégén a tizennyolcadik fordulót rendezik a 2018/2019. évi Fe­jér megyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában. A harmadosztályban pedig a tizenkettedik fordulóval indul a tavaszi szezon. A Viszlo Trans első osztály szombati játéknapján a múlt heti, ­Enying elleni hazai sikerét követően idegenben lép pályára a Baracs együttese. Ezúttal a Sárosd gárdájához utazik Idei Szabolcs csapata. A baracsiakra igen nehéz összecsapás vár, hiszen a házigazdák az előző körben a dobogós Főnix vendégeként diadalmaskodtak, amivel megőrizték pozíciójukat az élmezőnyben.

A múlt heti háromgólos hazai sikert követően vasárnap a mezőfalviak Martonvásárra utaznak, ahol minden ellenfélre kellemetlen percek várnak. Igaz, a múlt heti szomszédvári rangadón a Tordas elvitte Patkós Csaba együttesétől a három bajnoki pontot. A forduló további párosítása a következő: Sárbogárd – Ercsi Kinizsi, Enying – Bicske, Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Főnix, Lajoskomárom – Kisláng-Telmex, Ikarus-Maroshegy – Mór. Szabadnapos: Tordas. A másodosztály Groupama csoportjában minden találkozót vasárnap rendeznek. A tavaszt két vereséggel kezdő, ezzel sereghajtó pozícióba visszacsúszó adonyiak ebben a körben MPF-Ráckeresztúr pályáján játszanak. Meglepetés lenne, ha itt szakítanák meg idei rossz sorozatukat. A Nagykarácsony gárdája alsóházi rangadón lép pályára Sárszentágotán. Jelenleg mindkét csapat tizenkét ponttal rendelkezik, így kiélezett küzdelem várható.

A papírforma alapján a listavezető Perkáta számára nem jelenthet különösebb gondot a három pont megszerzése Előszálláson.

A fordulóban minden mérkőzésének 15 óra a kezdési időpontja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában